Факти, Анализи, Коментари
   10 Август 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Мегаакция срещу боеве с питбули
16 Април 2019
При акцията са задържани 58 души, а 9 кучета от породата "питбул" са предадени на компетентните органи
Незаконни боеве с кучета бяха пресечени при съвместна операция на Областната дирекция на МВР-София, РПУ-Самоков и СДВР, съобщиха от пресцентъра на МВР-София. При акцията са задържани 58 души, а 9 кучета от породата "питбул" са предадени на компетентните органи.

От полицията обясниха, че в събота сутринта получили информация за организирани и провеждащи се боеве с питбули в гориста местност над язовир "Искър", в землището на Панчарево.

На място, в изоставена панелна постройка, част от бивш пионерски лагер, били открити две дървени арени за провеждане на незаконните боеве, а около тях множество паркирани автомобили с регистрационни табели от различни области на страната. Полицаите са задържали 58 души от различни населени места. Арестантите са конвоирани в РПУ-Самоков. В част от автомобилите им са намерени 9 кучета от породата "питбул", които са иззети и предадени на служители от Столичното общинско предприятие "Екоравновесие".

На местопроизшествието са извършени огледи. По случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под надзора на Районната прокуратура в Самоков. Междувременно, един от задържаните- жител на Самоков, изхвърлил пред полицейските служители кутия с около 4 грама суха зелена тревиста маса, реагираща на марихуана.

По този случай също е образувано досъдебно производство.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.