Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Лютви Местан е арестуван заради участие в катастрофа с жертва
14 Април 2019
Колата му участва в тежък инцидент, при който загина 6-месечно бебе, а други трима души бяха ранени
Председателят на партия ДОСТ Лютви Местан е задържан заради катастрофата край село Загорско, по пътя към граничния пункт "Маказа", съобщава БНР. Колата му участва в тежък инцидент, при който загина 6-месечно бебе, а други трима души бяха ранени.

Алкохолните проби на шофьорите и на двата автомобила са отрицателни. На Местан е направена допълнителна кръвна проба.

Автомобилът на политика се е опитал да направи ляв завой и да се включи към основния път, когато последвал сблъсък с друга кола. В нея пътувало семейство с две деца от кирковското село Първица. В резултат на удара колата на семейството се преобърнала няколко пъти и паднала странично в близка нива. На място загинало бебето, а останалите трима са ранени. Бащата е настанен в отделението по травматология, а майката и 11-годишно дете са в хирургията на болницата в Кърджали. Няма опасност за живота на тримата.

"В съзнание са, извършени са всички необходими изследвания", каза директорът на болницата д-р Тодор Черкезов. Ранените ще останат под наблюдение няколко дни.

Участъкът, където стана инцидентът, е широк, но според местни жители няма добра видимост за автомобилите, които се включват от село Загорско в основния път.

Образувано е досъдебно производство за катастрофа по непредпазливост, завършила със смърт.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.