Факти, Анализи, Коментари
   22 Януари 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Чистаката за имоти в ГЕРБ продължава
9 Април 2019
Поредният подал оставкае заместник-областният управител на област София Томи Николов
Заместник-областният управител на област София Томи Николов подаде оставка пред министър-председателя Бойко Борисов, съобщиха от правителствената информационна служба. В мотивите си към нея Николов посочва медийни публикации и необходимостта от тяхното изясняване. Оставката е приета от премиера Борисов.Томи Николов е член на ГЕРБ, кмет на Район Кремиковци, Столична община (1999 - 2007 г.).

Преди седмица сайтът "Бивол" писа, че "овластени от управляващата партия ГЕРБ са решили жилищните си нужди" като са "купили земеделска земя на сгодно място и са я застроили незаконно". "Това показала справка за имот в края на кв. Сеславци, Кремиковци, който принадлежи на зам.-областния управител на София Томи Николов и половинката му Ивелина Джартова, член на СОС от ГЕРБ". На земеделска земя (според кадастъра) на "зеления хълм" е вдигната "кокетната къщичка", която не би трябвало да е там "според всички закони и градоустройствени планове", пише сайтът.

Вчера след заседанието на КСНС Бойко Борисов заяви, че заради "Апартаментгейт" без още да са се произнесли институциите са си заминали много хора от ГЕРБ: "председател на ПГ, на комисия, депутати... министър един, втори зам.-министър, може да си отиде още един министър, ако се установи нарушение". Във връзка с тези случаи Борисов благодари на медиите, "че са излезли и са показали истината". "Колегите от БСП при такава ситуация казват, като се произнесат институциите, ще вземем решение. Ние взехме оставките и без да са се произнесли", изтъкна премиерът.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
Copyright © 2002-2018г. Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително