Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
И Красимир Първанов "изгоря" заради евтините апартаменти
26 Март 2019
Заради скандала с евтините апартаменти оставки вече подадоха правосъдният министър Цецка Цачева и заместник-министърът на спорта Ваня Колева
Заместник-министърът на енергетиката Красимир Първанов подаде оставка, съобщиха от пресцентъра на енергийното министерство. Той е депозирал молбата си за напускане на поста тази сутрин в Министерския съвет. Името му се появи сред политиците, които са купили жилище на преференциални цени. Красимир Първанов се е сдобил с апартамент и два гаража - отново в столичния квартал „Изток", на няколко пресечки от сградите, където са жилищата на Цецка Цачева и Цветан Цветанов, съобщава КРОСС. Имотът му излиза малко над 600 евро за квадратен метър.

Първанов се сдобива с апартамента от 150 квадрата и два гаража с обща площ от 50 квадрата през септември миналата година. Така за 200 квадрата. той плаща 240 хиляди лева, или по 616 евро за квадратен метър. Първанов каза, че жилището, което е купил, е изключително скъпо.

Той е категоричен, че средствата за сделката са прозрачни и законни. Казва още, че в момента живее в имот на същата улица, купен преди 10 години - също от „Артекс".

Заради скандала с евтините апартаменти оставки вече подадоха правосъдният министър Цецка Цачева и заместник-министърът на спорта Ваня Колева.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.