Факти, Анализи, Коментари
   2 Юли 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Млад мъж изтрещя в Нови Искър - изби роднините си с брадва
18 Февруари 2019
Убити са бащата, майката, братът и бабата на заподозрения
Досъдебно производство под ръководството на Софийска градска прокуратура е образувано за извършеното четворно убийство в Нови Искър, съобщи градският прокурор на София Емилия Русинова, съобщават от МВР. Към настоящия момент данните сочат за извършител един от синовете  -  25-годишен. Убити са бащата, майката, братът и бабата на заподозрения. Предстои изясняване на времето на тежкото престъпление, извършено с брадва. Назначени са съдебно-медицински експертизи, продължават процесуално-следствените действия, огледите на място, разпити и необходимите дейности за доказване на деянието. Според първоначалните данни,  в периода 2015, 2018 и 2019 г. задържаният е воден на преглед в психиатричен кабинет, но към момента няма информация за същинско психично заболяване. Нито прокуратурата, нито органите на МВР са били уведомявани за участие на посочения човек в инциденти или за действия, за които са заведени досъдебни производства или преписки.  Към настоящия момент разследването не изключва никоя версия. На етапа няма информация за същинско психическо заболяване, което да изключва вменяемост. Предстои тепърва изясняване и разследване на причините, отношенията и евентуални проблеми в семейството.

Сигналът за случая е получен в 10.30 часа в СДВР, след като колеги на бащата на извършителя са направили неуспешен опит да се свържат с него и са потърсили съдействие от полицията. Началникът на участъка в Нови Искър е посетил адреса на семейството и при позвъняването е отворил 25-годишният, в неадекватно състояние. На въпрос къде може да бъде намерен баща му, синът отвърнал, че родителите му са на погребение в Пловдив, но при позвъняване, звукът от мобилния телефон се чул от вътрешността на къщата, допълни директорът на СДВР ст. комисар Георги Хаджиев. При влизането на адреса са открити четирите тела, предприет е оглед. На местопроизшествието е намерено хладното оръжие. Има данни за опит за заличаване на следи. Предстои изясняване на психичното състояние на 25-годишния, уточни още ст.комисар Хаджиев.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.