Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Каракачанов подготви Концепция за справяне с циганския проблем
6 Февруари 2019
Тя включва пакет от мерки за премахване на гетата, справяне с циганската престъпност, обществено полезен труд, контрол над социалните помощи, спиране на детската раждаемост
Концепцията за решаване на проблема с несоциализираните цигански групи, която обещах, е готова. Тя включва пакет от мерки за премахване на гетата, справяне с циганската престъпност, обществено полезен труд, контрол над социалните помощи, спиране на детската раждаемост и още редица други механизми за реалната интеграция на маргинализираната част от този етнос. За справяне с всички тези проблеми ще привлечем онази част от циганите, които са се реализирали пълноценно в обществото и представляват авторитети в своите области. Пълното наименование е Концепция за промени в политиката за интеграция на циганския (ромския) етнос в Република България и мерките за реализацията им.

Както обещах, вече има напълно готов вариант на Концепцията за интеграция на несоциализираните цигани. Предоставям документа на вниманието на всички, които имат желание и могат да вземат отношение по него.

Това написа в личната си страница във „Фейсбук" заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността, министър на отбраната и лидер на ВМРО - Българско национално движение Красимир Каракачанов.

Припомняме, че след поредица от нападения на цигани над възрастни хора, брутални грабежи и убийства, съпътствани и с нападения над лекари, полицаи и военнослужещи вицепремиерът Каракачанов обяви публично, че това повече не може да продължава, т.нар. досегашна интеграцията се е провалила и той поема ангажимента да предложи мерки пред Министерски съвет, които ще дадат реални резултати за овладяване на проблема.

Предвид нарастващото напрежение спрямо циганите в България и създадения статут на привилегирована част от население за циганската общност спрямо останалите граждани на страната е време държавата да спре двойните стандарти по отношение на собствените си граждани. Т.нар. „интеграция на ромите" глътна стотици милиони левове, а реално не се състоя. Точно обратното - голямата част от НПО-тата в страната задълбочиха проблема, като изградиха една общност от хора, на които внушиха, че имат само права без задължения и които не приемат законите на държавата като валидни за тях, е част от текста, който публикува лидерът на ВМРО в социалната мрежа.

За да се сложи край на този омагьосан кръг, наречен „мерки за интеграция на ромите", предлагам проекта за Концепция за справяне с маргинализацията на циганите, пояснява на стената си още Каракачанов.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
07 Feb, 2019 | 19:18

Искате да изчезнат циганите (да допуснем условно, че се появи такова правителство да иска нещо разумно), това ще е най лесното - спрете Пособията! Невъзможно, всички правителства са еврейски мекерета и работят върху душещипателния копнеж на дявола яхве - унищожаването на бялата раса. Защо е направено така злодейски и защо е вечно? Кажете на който и да е крадец и убиец - крадец, убиец, и той мигновено ще отговори - ти си крадец и убиец, и ще се хвърли да те убива. Нещо повече, като бял влезте само в полезрението на който и да е от милиардите - всичко от Мароко до Мексико и от Азербайджан до Южна Африка и той ще скочи да те убива. Просто, в неговата сметанка се задвижват процеси на истеричен ужас, дивашка омраза към по висшето, която се преодолява с единственото вложено му средство, убийството. Съзнание с такъв капак естествено е лишено от възможността да създава каквото и да е, и живее паразитно копнеейки за стандарта на белите (отпадъчния продукт на висшите). Този свят не е предвиден за Спасяване а за унищожаване. Той е и унищожен, присъдата му е приведена в изпълнение, и състоянието му което ние обитателите му наблюдаваме е Небитието. Доказателства за останалите живи души, малко и решени да се измъкнат, много! Да вземем ако ще само това, че времето е проява на смъртта и от този кръг на ада излизат само тези които са успели да го игнорират в съзнанието си. Злото е вечно за да бъде доброто вечно. Доброто се наслаждава от своето Царство съзерцавайки страданията на злото, което и не съществува след като не може да се допре до доброто както в този илюзорен свят. Вярност в Любовта е безсърдечието към диваците.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.