Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Таксиметровият шофьор, возил Викторио: Мислех, че карам самоубиец, а не убиец
3 Ноември 2018
Отказах да взема детето, защото мислех, че това е поредният малоумник, който иска да го возя без пари. Не знаех, че той е убиец, че е убил жена си
Мен ме изкарват виновен, но не чувствам никаква вина. Вината ми дойде, след като разбрах, че става въпрос за убиец, а не за самоубиец, съобщава КРОСС. Отказах да взема детето, защото мислех, че това е поредният малоумник, който иска да го возя без пари. Не знаех, че той е убиец, че е убил жена си. Това обяви пред Нова тв таксиметровият шофьор, който е закарал двойния убиец Викторио Александров и дъщеричката му в Горни Богров, където бащата застреля малкото дете.

Попитан как се чувства сега, таксиджията отговори, че в работата му постоянно било като "лична драма".

"Някой се качва и мисли "да прави простотии, но след това не ги прави. Не знаех, че той е убил съпругата си. На мен ми каза, че съпругата му убила другото дете и той искал да се самоубие", добави мъжът.

Шофьорът обясни, че си говорил с Александров "приятелски", макар че бившият охранител го заплашил с оръжие. Той се обадил на диспечерките за Викторио, след като го оставил в Горни Богров.

Попитан защо е звъннал на диспечерките, а не на МВР, той отговори:

"Постоянно ни се случват такива неща." А диспечерките му казали, че може да подаде сигнал на телефон 112, но нали "му се е разминало" и всичко е наред. След като говорил с колеги по радиостанцията, друг колега му казал, че Викторио е бил издирван за убийството на жена си и тогава последвал сигнал до полицията.

"Почувствах се много виновен, че не взех детето, но не знаех кого возя - четири нощи не спя вече", заяви таксиджията и веднага след това уточни, че не чувства вина за действията си на момента. "Нека изпитат това, което на мен ми мина през главата, и тогава да ми търсят отговорност", завърши таксиджията и уточни, че ако може да върне времето назад, е щял да вземе детето.

За участието на таксиметровия шофьор в ситуацията, той може да бъде санкциониран с пробация, но трябва да има процесуални действия.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.