Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Нинова: Г-н Борисов, този път с извинение няма да спасите положението
19 Октомври 2018
Достатъчно си играхте с мъката на тези хора, написа лидерът на БСП във Фейсбук
"Г-н Борисов, този път с извинение няма да спасите положението. Достатъчно си играхте с мъката на тези хора". Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук. "Първо плакахте от тъжната история на една майка, която след това поиска лично да й се извините за унизителното ви отношение към нея и избяга от вашите сълзи чак в Холандия, съобщава КРОСС.

После се извинявахте за вашите думи - "да ми се махнат от главата". Уволнихте си министъра на труда, за да си измиете ръцете, не ви мина номерът и го върнахте. Сега казвате- език мой, враг мой.

Хайде стига с този театър!"- коментира тя. По думите й всичко, което правят управляващите в последните месеци с хората с увреждания не е грешка на езика, то е недопустимо отношение към болни, слаби и нещастни българи. Според нея единственият адекватен отговор  е оставката на Валери Симеонов. "Ако не му я поискате, значи сте съгласен с него", категорична е тя.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.