Факти, Анализи, Коментари
   25 Май 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Антон Станоев - Бирмата се предаде
13 Октомври 2018
Той е отишъл в Специализираната прокуратура заедно с адвокат, а днес Специализираният наказателен съд му е наложил мярка за неотклонение "задържане под стража"
Издирваният с червена бюлетина от Интерпол Антон Станоев се е предал. Той е отишъл в Специализираната прокуратура заедно с адвокат, а днес Специализираният наказателен съд му е наложил мярка за неотклонение "задържане под стража", съобщи БНТ, като се позова на говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Антон Станоев, известен като Средната Бирма, беше обвинен задочно за участие в организирана престъпна група за нелегално производство на цигари. Според разследващите става дума за четири цеха в Тутракан, Дупница, Горна Оряховица и село Ясен, Плевенско. Заедно със Станоев в групата участват баща му - Голямата Бирма и по-малкият му брат - Малката Бирма, които все още се издирват. При акция в края на август от четирите нелегални цеха разследващите иззеха 42 тона тютюн и 50 хил. кутии цигари.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.