Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Майката на Северин: Той искаше да се предаде!
11 Октомври 2018
Майката твърди, че Северин има психически отклонения и не е добре психически. Тя потвърди, че Северин е употребил голямо количество алкохол преди да извърши престъплението
На втора инстанция в германския град Целе гледат мярката за неотклонение на Северин Красимиров, заподозреният за убийството на журналистката от Русе – Виктория Маринова, съобщава КРОСС.

Близките на Северин са наясно с обвиненията към него, той лично им е разказал за престъплението. По думите на неговата майка той е отишъл, за да я види и да й каже, че има намерение да се предаде.

Майката твърди, че Северин има психически отклонения и не е добре психически. Тя потвърди, че Северин е употребил голямо количество алкохол преди да извърши престъплението. 

„Майко аз убих човек, дойдох само да ви видя, ще се предавам”, това били думите на Северин. Според нея той съжалявал, че детето на Виктория остава без майка.

Съдът в германския град Целе гледа мярката за неотклонение на задържания Северин Красимиров.

Магистратите решават дали има достатъчно основнаия той да бъде предаден на българските власти.

За 21-годишния мъж има  европейска заповед за арест. От прокуратурата в Целе коментираха за bTV, че Северин е дал съгласие да бъде върнат в България.

Обвиняемият е дал съгласие да бъде екстрадиран и няма възражения срещу връщането му. Затова може да се очаква бързо решението за екстрадиция.

Заподозреният е дал показания, подробностите са в протокола от разпита му. В момента той се намира в германски арест, обясни Бернд Колкмайер.

Решението на съда ще бъде предадено на прокуратурата. Екстрадиция по опростената процедура се очаква да приключи до 10 дни.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.