Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
МВР работи по всички версии за убийството на убитата в Русе журналистка
8 Октомври 2018
Тялото на водещата от русенска телевизия Виктория Маринова беше открито в парк в града в събота следобед
Нито една версия не е изключена, МВР работи по всички версии за убийството на убитата в Русе журналистка Виктория Маринова. Това съобщи пред журналисти министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Припомняме, че тялото на водещата от русенска телевизия Виктория Маринова беше открито в парк в града в събота следобед. Всички открити вещи са изпратени в Института по криминалистика. Чакат се резултати дали по тях има оставени чужди отпечатъци.

 „Има екипи от Института по психология, които работят по линия на криминалната психология. Естествено те са присъствали на всички действия до момента с оглед да добият достатъчно информация и да направят психопрофил на лицето.

Работим по версия както за случайно събитие, извършено от лице, което е с психически отклонения и силно изразен полов нагон, но не изключваме и версия за планирано действие също от такова лице или от някакъв личен мотив. Нито една версия не подценяваме, работим по всички“, коментира Маринов.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.