Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Господари на ефира: Един случай не може да зачеркне 16 години работа!
2 Октомври 2018
Реакцията на Валери Симеонов, че става дума за "срамна и грозна манипуляция, нямаща нищо общо с обективната журналистика", подчертават от предаването
Главният редактор на  "Господари на ефира" Красимир Луканов коментира в предаването "Нещо повече" на БНР случая с преувеличената атака над репортера на телевизионното предаване Димитър Върбанов. Той беше изтикан и изхвърлен от склад по време на репортаж, а впоследствие обяви, че е контузен и е в спешно отделение. Репортаж от болничното му легло влезе в новините. По-късно записите от охранителните камери на обекта разкриха, че внушението за сериозността на атаката е било пресилено.

"Направихме си анализ на случилото се, но пък не е работа на един вицепремиер да коментира една независима телевизионна продукция" -  отбеляза Луканов относно реакцията на Валери Симеонов, че става дума за "срамна и грозна манипуляция, нямаща нищо общо с обективната журналистика".

Не разполагахме с достатъчно информация първоначално. Знаехме толкова, колкото и останалите. Не може да бъде омаловажена 16-годишната работа на "Господари на ефира". Това е низ от лошо стечение на обстоятелствата, което съвсем не омаловажава нашата вина. Ще реагираме срещу всеки, който извърши нещо подобно", каза Луканов.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Ефирчо
02 Oct, 2018 | 20:26

Може, може...


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.