Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
11 области с жълт код за силни ветрове и интензивни валежи
30 Септември 2018
Валежите ще са значителни в централните и източните части на Южна България
В днешния ден ще бъде предимно облачно над страната, в югоизточната половина от страната ще има валежи от дъжд, значителни в централните и източните части на Южна България. Ще духа слаб до умерен, в Източна България – временно силен вятър от изток-североизток. В 11 области – главно в Южна и Източна Българя е обявен предупредителен жълт код за силни ветрове и интензивни валежи. 
Максималните температури ще са от 16 – 18 градуса на места в Северна България до 10 – 12 градуса в южните райони от страната. 

По Черноморието ще бъде предимно облачно, ветровито и с валежи от дъжд, значителни – по южното крайбрежие. Ще духа умерен, временно силен вятър от изток-североизток. Температурите на въздуха ще са до 16 – 18 градуса, на водата - 21 – 23 градуса. 

В планините няма да е подходящо за туризъм. Ще бъде облачно, дъждовно и ветровито. Значителни ще са валежите в Родопите, Странджа и Сакар. Ще духа силен и бурен вятър в източните райони. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.