Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Четворното убийство в Каспичан е заради имот
27 Септември 2018
Престъплението е много жестоко, по всяка вероятност деянието е извършено с брадва и нож
Спор за имот между роднини е основният мотив за четворното убийство в Каспичан. Задържаният за жестокото престъпление е убил семейството на своя чичо.

Престъплението е много жестоко, по всяка вероятност деянието е извършено с брадва и нож, каза директорът на областната полиция в Шумен старши комисар Ялчън Расин.

Извършителят е направил пълни самопризнания и е съдействал на служителите на реда. „Показа къде е оставил дрехите, къде е оръжието, с което е извършил това деяние", каза Расин.

Прокуратурата ще повдигне обвинение за извършеното убийство на задържания 64-годишен Петър Петров. Предстои да му бъде поискан и постоянен арест, както и изготвяне на психиатрична експертиза.

Кметът на Каспичан Милена Недева заяви, че целият град е потресен от случилото се.

„Семейството беше добре познато - дъщерята е медицински работник, майката беше председател на един от пенсионерските клубове в града, активен самодеец, участва винаги в събития от културния календар на общината. Затова е много трудно да се приеме подобно нещо", разказа Недева.

Общината ще поеме погребенията на четирите жертви. В Каспичан ще бъде обявен и ден на траур.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.