Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Арестуваха двама за нападението над репортера на "Господари на ефира"
27 Септември 2018
Телевизионният журналист вече е изписан от болницата за домашно лечение. Върбанов е с мозъчно сътресение и травми на лявата ръка и левия крак, но няма опасност за живота му
Задържани са двама от нападателите на журналиста Димитър Върбанов. Премиерът Бойко Борисов заяви по-рано, че е поискал спешно да му се докладва за разследването на побоя над Димитър Върбанов от предаването "Господари на ефира", съобщава КРОСС.

Телевизионният журналист вече е изписан от болницата за домашно лечение. Върбанов е с мозъчно сътресение и травми на лявата ръка и левия крак, но няма опасност за живота му. Назначена му е лекарствена терапия.

Директорът на ОДМВР Димитър Машов посочи, че нападателите на журналиста са управителят на склада и един от работниците. За тях е образувано досъдебно производство за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Върбанов и операторът бяха нападнати вчера вечерта по време на разследване в склад за храни, където през юни тази година бяха открити 15 тона суровини за сладкарската промишленост и храни с изтекъл срок на годност, които са били продавани с подменени етикети. Репортерът и операторът влезли в склада без разрешение и не се подчинили на поканата да напуснат. След инцидента на проверка дошла Икономическа полиция.

Въпреки уверенията на Областната дирекция за безопасност на храните, че 15-те тона храни с изтекъл срок на годност са унищожени, негодните храни са все още в склада, съобщиха за БНР източници от разследването.

Очаква се днес прокуратурата, полицията, данъчната служба и Агенцията по безопасност на храните отново да влязат в склада и да извършат оглед.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.