Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кола се вряза в магазин в София, има ранени
7 Септември 2018
По сведения на свидетели шофьорът е бил във видимо нетрезво състояние
Петима души пострадаха, след като кола се вряза в магазин в столичния кв. „Овча купел”. По информация на Центъра за спешна медицинска помощ, сигналът за инцидента е получен в 14.42 часа. Първата линейка тръгва веднага и пристига на място на шестата минута. След нея са изпратени още две линейки. Едната пострадала жена е 45-годишна и има разкъсно-контузна рана на коляното. Пострадало е и 8-годишно момиченце, което има наранявания в областта на главата. Друга 53-годишна жена е получила контузия на ръката, а 43-годишен мъж е с гръбначна травма. Всички са хоспитализирани в „Пирогов“.

Водачът на причинилия катастрофата автомобил е на 60 години и е с контузия на главата, има и фрактура на носа. След като е прегледан и обработен, е освободен за домашно лечение, съобщи за БГНЕС пресаташето на ВМА Соня Колчакова. От Спешния център не могат да потвърдят информацията, че шофьорът е бил в нетрезво състояние. Това трябва да направи МВР, след като излязат резултатите от алкохолната му проба.

За това обаче свидетелстват всички очевидци на инцидента. „Замаян беше. Той не отговаряше, нищо не казваше. Едно момче каза, че в колата е имало бутилки с алкохол, но дали е вярно, дали са го проверили, не мога да кажа“, разказа Александър Евтимов, очевидец на инцидента. За неадекватност на шофьора спомена и управителят на търговския център Веселин Алипиев. „Голям късмет е, че няма жертви. Тук спират три автобуса. Потокът от хора е доста голям. Много хора ходят и по тротоара“, подчерта той.

Днес на обяд лек автомобил „Ситроен” се вряза в малък търговски център на бул. „Монтевидео” в кв. „Овча купел”. В момента на удара вътре в магазина е имало клиентка. След като се врязал в магазина, автомобилът тръгнал назад и ударил други лек автомобил, както и микробус. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.