Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Спасиха АГ отеделението в Карлово
14 Август 2018
Вчера жители на подбалканския град и близките населени места протестираха срещу съкращаването на 12 клинични пътеки на отделението, заради недостиг на анестезиолози
Акушеро-гинекологичното отделение на болницата в Карлово няма да бъде закривано. Това стана ясно на среща на кмета Емил Кабаиванов и управителя на болницата д-р Христо Пелов с управителя на Здравната каса Дечо Дечев и заместник-министъра на здравеопазването Жени Начева. Вчера жители на подбалканския град и близките населени места протестираха срещу съкращаването на 12 клинични пътеки на отделението, заради недостиг на анестезиолози. 

От Община Карлово информират и за подписано споразумение между НЗОК и БЛС, с което се гарантира, че подобни проблеми в общинските болници в бъдеще ще бъдат решавани в полза на здравните заведения.

Кметът Емил Кабаиванов, който вчера призова за адекватно финансиране от страна на държавата на общинските болници, определи днешното решение като справедливо.

"Когато сме заедно и подкрепяме каузи в интерес на гражданите и обществото се постигат положителни резултати", заяви Кабаиванов.   


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.