Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Борисов: Лъжа е, че подпомагаме финансово само общини на ГЕРБ
9 Август 2018
Той даде пример с кмета на Сопот, който присъства на правителственото заседание и благодари на премиера за отпуснатите средства
Премиерът Бойко Борисов определи като лъжа твърдението, че правителството подпомага финансово само общини на ГЕРБ. Той даде пример с кмета на Сопот, който присъства на правителственото заседание и благодари на премиера за отпуснатите средства.

Според Борисов е нормално най-големите градове у нас да получават най-много пари, тъй като там живеят и най-много хора: 

"Кмет на БСП дойде да ми благодари, кметът на Сопот, за огромните средства. И за Троян колко е дадено, за Гоце Делчев, където е "червен" кмет - там няма нещо ненаправено. БСП да говорят за кметове? Точно те нямат думата. Толкова много средства са дадени, а те имат и най-малко кметове. Естествено е, че там, където живеят най-много хора, се отделят най-много средства.15 млн. от това постановление са за метрото, последния лъч до "Овча купел". 9 млн. лева са за Пловдив, за догодина за европейската столица на културата". 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.