Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Всички животни в Шарково - умират, за Болярово - втора проба
19 Юли 2018
Това стана ясно след заседанието на кризисния щаб, което се проведе в Болярово
Всички животни в село Шарково, включително стадото на Тодорка Сакелиева, ще бъдат унищожени. От стадото в Болярово, за което има съмнение за чума, ще бъдат взети втори проби. Това стана ясно след заседанието на кризисния щаб, което се проведе в Болярово. В него участваха министър Порожанов, шефът на Областната дирекция на МВР в Ямбол, кметовете на Елхово и Болярово, както и много ветеринари.

Резултатите от втората проба в Болярово ще бъдат потвърдени във Франция. 
Министър Порожанов обяви, че стадото на Ана и Тодор в Болярово, което е от около 200 животни, засега няма да бъде умъртвявано и от тях ще бъдат взети втори проби:

„Това е като изолиран случай, защото самото стадо, тези двеста и няколко животни, не е в населено място, както беше в другите, където има констатирани проби“.

Земеделският министър се коригира от сутринта и подчерта, че положителни проби няма и в стадото на баба Дора, но там животните ще бъдат евтаназирани. Там проблемът е в това, че в самото населено място имат положителни проби.

Утре ще бъдат изплатени обезщетенията на стопаните от селата Крайново и Странджа, а в началото на следващата седмица това ще стане и в село Шарково.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
25 Jul, 2018 | 03:20

Защо в България се избиват масово животните и никой не протестира? Защото никой и не протестира за геноцида на българския народ. Не протестира защото няма смисъл - убийците са евреите! Омразата към това сатанинско племе е единственото ни отношение към него. Поради силата си и точната насока то е проклятие. Тарикатлъка на този локалния дявол яхве че ще обърне проклятията към "тези дето ви проклинат" се оказаха като всичко еврейско пушек за собствено ползване. Те са напластени върху свинските им муцуни, и затова евреите най мразят да се виждат в огледало. За тях това е повод да се вбесят и хукнат да убиват хора, по възможност българи. Цялата многохилядна история на това мръсно племе свидетелства за този им кеф. - Бъдете проклети чифути, - работи!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.