Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Валентин Радев към Нинова: Всичките тези реакции са заради завист и ревност от страна на опозицията
24 Юни 2018
БСП спекулират с предизборните обещания
„БСП спекулират с предизборните обещания. В управленската ни програма сме записали, че ще назначим 6000 души полицейско присъствие в населените места. Назначени са до момента 1700, от тях по различни причини са напуснали над 600. Така, че в момента в населените места има назначени 1000 души“. Това заяви вътрешният министър Валентин Радев в отговор на изказване на лидера на БСП Корнелия Нинова, която в телевизионно интервю заяви, че вътрешният министър „не е на мястото си“. Според нея с политиката си трите правителства на ГЕРБ системно изтегляли държавата от сигурността.

„Как може да каже Нинова, че ГЕРБ се оттегля от сигурността, като всеки знае, че идваме и създаваме правила. Ако искат да ни критикуват, да го правят, ще ни създават поводи да казваме какво сме направили“, заяви вътрешният министър. „Към момента МВР е направило 3000 проверки. От 430 получени сигнала, 422 са за нарушение за обществения ред. Тази система работи“, добави Радев. Депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов отхвърли и твърденията на БСП по отношение на искането на премиера Бойко Борисов за затваряне на границите, свързано със статута на мигрантите в страната.

„Към момента бежанските лагери са празни. Това е в резултат на политиката на кабинета в синхрон с европейските държави. Всичките тези реакции са заради завист и ревност от страна на опозицията, защото се справяме с мигрантския проблем“, заяви Кирилов. Вътрешният министър се учуди на изказване на Нинова, че Борисов водел тайни преговори в Брюксел по проблема с бежанците. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.