Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Министърът на труда и социалната политика хвъли оставка - Борисов я прие
11 Юни 2018
Бисер Петков заяви, че подава оставка поради невъзможността да овладее създалото се напрежение във връзка с исканията на родителите с деца с увреждания
Министър-председателят Бойко Борисов прие оставката на министъра на труда и социалната политика Бисер Петков. В разговор с премиера, министър Петков заяви, че подава оставка поради невъзможността да овладее създалото се напрежение във връзка с исканията на родителите с деца с увреждания. Бисер Петков беше министър от квотата на ГЕРБ. Все още не е ясно кой ще поеме поста.

Това е втори социален министър в правителства на премиера Бойко Борисов, който подава оставка преди изтичане на мандата. Първият беше Ивайло Калфин, който заемаше този пост в правителството "Борисов 2". Причината - Калфин искаше да стане президент. Оставката на социалния министър Бисер Петков е изненада за мен. Той беше най-кадърният министър в кабинета „Борисов 3“. Признавам си научавам новината от вас, коментира за БГНЕС финансистът проф. Христина Вучева.

Според нея Петков се е справял много добре в социалната сфера и е постъпил много доблестно, след като е признал на премиера, че не може да реши проблема на майките на деца с увреждания. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.