Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Спешна евакуация на жилищна кооперация в Бургас и Сандански
31 Март 2018
Жителите на 5-етажния блок В Бургас са евакуирани успешно, а напълно изгоря мазагин в Сандански
Димящо електрическо табло в жилищна кооперация на улица „Славянска” в Бургас наложи спешна евакуация на жителите в сградата. Късо съединение е предизвикало проблем в системата. Гъст дим обаче вдигна на крак полицията, пожарната и екип на Спешна помощ. 

Жителите на 5-етажния блок са евакуирани и до обгазяване не се е стигнало. На място пристигна и екип на енерго дружеството, които веднага след пожарникарите ще се заемат с аварията.

Огромен пожар, възникнал около полунощ изпепели търговски обект и в град Сандански, засегнати са и апартаментите над магазина за козметика, парфюмерия и др. артикули. Огънят, засегнал и лек автомобил, са гасили три екипа огнеборци от Сандански и Петрич, обитателите на сградата са евакуирани, няма пострадали граждани. 

Изгорял напълно е магазин „Кристал” на ул. „Първи май”. Причините за пожара и нанесените щети са в процес на установяване, най-вероятна е версията за умишлен палеж. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.