Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Зима завладя България
20 Март 2018
Още сняг се очаква в четвъртък и петък, когато в Северна България ще се трупа и снежна покривка, а пътната обстановка ще е усложнена
Усложнена пътна обстановка заради усиления снеговалеж в почти цяла България. От пътната агенция съобщиха, че временно ограничават движението на автомобили над 12 тона по магистрала "Хемус" в посока София. Това е в сила за участъка от пътя в Софийска област.

Провежда се почистване със снегорини на затрупаните участъци. Същото ограничение влезе в сила и за пътя Шумен-Разград. Започна и почистване на основните столични булеварди.

Улиците се обработват със специални смески. Общо 62 снегорина са чистили през нощта. Градският транспорт работи нормално.

До обяд ни очакват нови валежи. В Северна България те ще са от сняг и в съчетание с умерен и силен северозападен вятър ще има условия за виелици. Затова за 5 области там е обявен жълт код за опасно време.

Още сняг се очаква в четвъртък и петък, когато в Северна България ще се трупа и снежна покривка, а пътната обстановка ще е усложнена.

Възможно е повишаване на нивата на реките и активизиране на нови свлачища.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.