Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Вятър със скорост от над 160 км/ч нанесе щети във Враца
18 Март 2018
Отнесени са покриви, съборени са и електрически стълбове, много от тях буквално прекършени
Ураганен вятър със скорост от над 160 км/ч отнесе покриви на къщи във Враца, за щастие няма пострадали. Местни жители разказват, че бурята се е разразила малко след полунощ със силен тътен. Съборени са и електрически стълбове, много от тях буквално са прекършени.

Очаква се вятърът да утихне и да се обърне от южен да стане североизточен. С това ще спаднат рязко и температурите, а от прогнозите са за проливни дъждове. През следващото денонощие ще има рязка промяна на времето и значително понижение на температурите. На много места дъждът ще премине в сняг. АПИ вече е разположила снегорини в подстъпите на проходи и високопланински пътища.

Шест екипа на дирекция „Аварийна помощ и превенция” са отреагирали на близо 50 сигнала в София за паднали клони и дървета, паднали ламарини от 23 обекта, както и за четири обекта заради разкъсани билбордове. На много места се разчистват паднали дървета и клони. Временно се ограничава движението в дясната лента в тунел „Мало Бучино“ на АМ „Люлин“ в посока София поради активизирало се свлачище в аварийната лента след тунела. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.