Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Напрежение в „Обединени патриоти"
13 Февруари 2018
По-рано днес затова призна лидерът на НФСБ Валери Симеонов, като обвини колегата си начело на ВМРО Красимир Каракачанов, че прекалено много се изявявал в медиите
Сред „Обединени патриоти" очевидно наистина има напрежение. По-рано днес затова призна лидерът на НФСБ Валери Симеонов, като обвини колегата си начело на ВМРО Красимир Каракачанов, че прекалено много се изявявал в медиите и това създавало тягостната обстановка, съобщава КРОСС.

Каракачанов обаче отхвърли обвиненията, че заради него имало напрежение в коалицията, отправени именно през медиите от Симеонов.

По думите на лидера на ВМРО, този, който отказва диалога, е самият Симеонов.

"Аз, когато имам нещо да му казвам, му звъня по телефона или отивам в кабинета му и му го казвам. Когато той има да ми казва нещо, го казва през медиите", обяви Каракачанов пред „Канал 3".

"А той, когато има да ми казва нещо - "няма разговор". Ами как да има разговори, като той не си вдига телефона и се прави на сърдит за нещо, и аз не знам какво", недоволства лидерът на ВМРО.

Каракачанов беше категоричен, че няма какво да изяснява с никого.

"Аз смятам, че нищо нередно не съм направил. Изразявам мнението си такова, каквото го виждам, че е правилно. И както виждам обществото ме одобрява. Ако някой иска да си изяснява нещо, има ми телефона, знае ми кабинета, на един площад се намираме, дето се казва", коментира той желанието на Симеонов да седнат на една маса тримата със Сидеров, защото нещата в коалицията куцали и имало напрежение.

По повод констатацията на Валери Симеонов, че това напрежение било "грешка на растежа", Каракачанов не спести ирония:

"Е, пораснал съм отдавна все пак, завършил съм висше образование, изкарал съм докторска степен. Изчел съм един-два вагона книги. Мисля, че няма нужда да раста още - 1,85 м. Приличен рейтинг в обществото. За къде да раста повече?", засмя се Каракачанов.

Лидерът на ВМРО повтори още веднъж какво е заявил Волен Сидеров като председател на парламентарната група - че, ако депутати от ПГ на ОП гласуват за Истанбулската конвенция или се ошумолят и ги няма в залата, когато се гласува, ще бъдат изключени от групата.

Каракачанов е съгласен със Сидеров, че общественото настроение против тази конвенция е толкова силно, че приемането й може да доведе до падането на правителството.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.