Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Полицейска акция в Ихтиман - има задържани
8 Февруари 2018
Преди два дни роми нападнаха полицаи в града
Шестима души от Ихтиман са задържани за последните два дни. Днес при акцията в града са арестувани четирима, каза директорът на областната полиция Георги Григоров. Той уточни, че те нямат връзка с арестуваните баща и син, които са обвинени за нападението над униформени.

Четиримата арестувани днес са оперативно интересни, каза Григоров. Той увери, че няма напрежение в града и всичко е спокойно. По-рано днес от прокуратурата оповестиха, че са задържани баща и син за нападението над униформени в Ихтиман. Двамата мъже остават в ареста.

Инцидентът с нападението над полицай стана преди два дни. Първо синът оказал съпротива срещу полицейски служител. Агресивният мъж дърпал и скъсал униформата на младши автоконтрольор от града, след което го ударил в лицето. Според прокуратурата действията на мъжа се отличавали с изключителна дързост. Баща му е обвинен, че по същото време на ул. "Дунав" също дърпал за униформата полицай, скъсал пагоните и джоба и му нанесъл удар в лицето. Целта била да спре полицаите, които проверявали сина му. Прокуратурата ще поиска от съда в Ихтиман да остави и двамата мъже в ареста за постоянно.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.