Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Поледици и мъгла
17 Януари 2018
Максималните температури ще са в широки граници: от 2-3 градуса в районите с трайна мъгла, до 12-14 градуса
През нощта облачността ще е разкъсана, предимно значителна в северозападните райони, където ще превали дъжд и сняг - на места с условия за образуване на поледици. На много места в Горнотракийската низина ще се образува мъгла или ниска облачност. Почти тихо, с минимални температури между минус 6 и минус 1 градуса.

През деня в сряда от северозапад облачността ще се увеличава и вплътнява и около обяд ще започнат валежи предимно от дъжд, които до края на деня ще обхванат цялата страна, а в Предбалкана и високите полета на Западна България ще преминат в сняг. В северозападните райони остават условията за поледици. През деня ще духа слаб юг-югозападен вятър, който вечерта ще се ориентира от запад-северозапад и значително ще се усили.

Максималните температури ще са в широки граници: от 2-3 градуса в северозападните райони и тези с трайна мъгла, до 12-14 градуса на места в Източния Предбалкан и югоизточните райони.

Над Черноморието облачността ще е значителна, с по-съществени разкъсвания в часовете преди обяд. Вечерта на места ще завали дъжд, предимно слаб. Максималните температури ще са от 8-10 в северните, до 12-14 градуса в южните райони. Температурата на морската вода е около 8 градуса. Вълнението на морето ще е 2 бала.

В планините ще духа умерен, по билата и откритите части - силен запад-югозападен вятър и с него температурите ще се повишат. Облачността ще се увеличава и около обяд ще започнат валежи от сняг, в ниските части - от дъжд. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7 градуса, на 2000 метра - около 0.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.