Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кола направи каскада като на филм в Благоевград
14 Януари 2018
Автомобилът излита от булварда, отскубва двуметров декоративен кипарис и скача от 3 м. върху локално платно, след което ...
40-годишен водач на лек автомобил и пътуващият с него 16-годишен младеж оцеляха по чудо, след каскада тази вечер на улица в Благоевград. Сигналът за пътния инцидент е подаден към 22.15 ч. тази вечер от бул. "Димитър Солунски". Идващият от Симитли лек автомобил "Фиат-Мултима" навлиза в града, точно пред сградата на Второ ПУ-Благоевград се отклонява наляво и излита от булеварда. Минава през тротоара, отскубва дву-метров декоративен кипарис и скача от 3 м. върху локалното платно пред пивоварна "Карлсберг". След това изкъртва фундаментите и самата телена оградата на бирената фабрика, удря се в дърво и спира в двора на предприятието.

Движещ се срещу катастрофиралите водач на автомобил подава сигнал за произшествието, шофьорът и спътникът ми излизат сами от падналия върху колелата си „Фиат”. Според свидетели на произшествието водачът е бил видимо пиян, идвал от мотел на Е-79 в района на гр. Симитли. 

На 30-на метра преди да се отклони наляво автомобила има „легнал полицай”. Влизащият в града лек автомобил най-вероятно е отскочил от него, водачът загубил контрол и излетял от булеварда. Водачът и спътника му са транспортирани с линейка до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград без видими наранявания, водачът отказва да даде проба за алкохол. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.