Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Усложнена пътна обстановка заради падналите снеговалежи
10 Декември 2017
Катастрофирали камиони затвориха Проходът на Републиката и част от АМ Тракия
Няма възникнали тежки ситуации по пътищата в страната заради снеговалежите. Заради тежко пътнотранспортно произшествие временно е затворен Проходът на Републиката, съобщава БНР. В района на с.Пчелиново са се сблъскали два камиона. Водачът на единия е сериозно пострадал. Заради създалата се ситуация е направена временна организация на движението. 

В Северна България товарните коли се спират на Дунав мост до Русе. Камионите, които са до Велико Търново, се отклоняват към Котелския проход, а леките коли - към прохода Шипка. От Южна България камионите се отклоняват от Стара Загора към Котел. От МВР съобщиха за "Хоризонт" за челен сблъсък между два тира - български и турски близо до пловдивското село Маноле. В тежко състояние е водачът на българския тир. 

Временно е ограничено движението при 34-ти километър на магистрала "Тракия" в  посока Бургас, поради аварирал тежкотоварен автомобил, съобщиха от Пътната агенция. Предвиден е обходен маршрут по пътя Ихтиман - пътен възел "Мирово". От Пътната агенция съобщиха, че временно е ограничено движението по пътя между Велико Търново и  Гурково заради катастрофа между два тежкотоварни автомобила. Обходният маршрут за леки коли е по пътя Гурково - Казанлък и път Казанлък - Габрово през прохода Шипка. Тежкотоварните автомобили изчакват на място, съобразно указанията.

Градският транспорт в София се се движи нормално при зимни условия, съобщиха от Столичната община. Директорът на столичния инспекторат Веска Георгиева каза за "Хоризонт", че са обработени всички улици с обществена значимост както и някои вътрешноквартални улици. Там където има необходимост ще се работи и през деня. Спирките около училищата ще работят, наблюдава се обстановката, температурите са ниски през деня не особено, но пък се очаква вятър. Отворени са пътищата на Витоша и трябва да се кара внимателно не само на Витоша. Напомням, че гражданите имат задължението да почистват прилежащите територии.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.