Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ГЕРБ преизбра Борисов за лидер и нов състав на ИК
26 Ноември 2017
Пред делегатите на Четвъртото редовно Национално събрание на ГЕРБ той изрази увереност, че кабинетът ще изкара пълен мандат
Делегатите на Четвъртия конгрес на ГЕРБ преизбра единодушно Бойко Борисов за председател на партията. В Изпълнителния комитет на ГЕРБ влиза Даниела Дариткова на мястото на Цецка Цачева. Останалите членове не се променят. Съставът на ИК става Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Красимир Велчев, Менда Стоянова, Даниела Дариткова, Йорданка Фандъкова, Димитър Николов, Томислав Дончев, Живко Тодоров, Пламен Нунев и Румяна Бъчварова.

Премиерът Бойко Борисов е доволен от монолитното стабилно мнозинство. Пред делегатите на Четвъртото редовно Национално събрание на ГЕРБ той изрази увереност, че кабинетът ще изкара пълен мандат.

50 милиона лева струват едни избори, предупреди Борисов партиите, които искат предсрочен вот. И това е само първото полувреме, отчете той. Премиерът се похвали, че сега са дадени 50 милиона лева за коледни добавки на пенсионерите. Във всяка сфера сме по-добре, по думите му.

За днешния протест срещу столичния кмет Йорданка Фандъкова той попита: "От какво ще спасявате София?". Борисов коментира желанието да падне давността за престъпната приватизация.

Не трябва да има давност за престъпленията, категоричен бе премиерът. Партията му спасила София от "вълци, мечки", които бяха ангажирани в чистотата на столицата.

Премиерът отчете постигнатото за шест-седем години на "фона на синьо-червената мъгла преди това". За днешното интервю на Иван Костов, Борисов пита защо ни плаши разговорът за приватизацията. Той иска да знае на кой конгрес коя партия е решила да се приватизира на безценица. Нашето се вижда, изтъкна премиерът - хиляди блокове санирани. Другите имат хиляди фалирани предприятия.

БСП от завист искат да провалят Европредседателството, убеден Борисов.

"Да спасим София от спасителите", с тези думи обърна се Борисов към протестиращите срещу столичния кмет Йорданка Фандъкова и припомни колко хора на ден се возят на метрото, построено по времето на правителствата на ГЕРБ.

По думите му на БСП не им е приятно, че оградата е спряла миграцията, затова се води такава кампания. "Филми, чудо. Като отиде Цветанов там настана суматоха. Мобилизирайте се, друг начин няма. Те няма да се спрат.", подчерта премиерът.

Той отново беше категоричен, че никога не е говорено за коалиция с БСП.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.