Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Две бебета загинаха при пожар
22 Ноември 2017
Сигнал за инцидента е подаден в 20:38 ч., като е съобщено за избухнала къща, като всъщност опожарената постройка е фургон, пригоден за живеене
Две деца са загинали при пожар в село Шума, община Годеч. Децата са момченце на година и шест месеца и момиченце - на две години и три месеца.

Сигнал за инцидента е подаден в 20:38 ч., като е съобщено за избухнала къща, като всъщност опожарената постройка е фургон, пригоден за живеене.

Първоначално се считаше, че причината за пожара е гръмнала газова бутилка. Тази информация бе опровергана от МВР, като газова бутилка изобщо не е открита, а според първоначалния оглед пламъците са тръгнали от печка на твърдо гориво.

По време на инцидента родителите на децата не са били във фургона, а на прилежащия двор. Те са задържани от полицията за срок от 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 116 от НК. Процесуално- следствените действия продължават под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.