Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
4 загинали и 4 тежко ранени на пътя днес
20 Ноември 2017
Трима души загинаха, а четирима са ранени при тежка катастрофа на пътя Шумен-Силистра
Трима души загинаха, а четирима са ранени при тежка катастрофа на пътя Шумен-Силистра при село Венец. Инцидентът е станал малко след 15 часа край на разклоните за селата Дренци и Страхилица. Сред ранените има и 14-годишно дете, съобщава БНР. Всички пострадали са откарани в тежко състояние в Шуменската болница. 

Блъснали са се лек автомобил "Пежо" с шуменска регистрация и "Опел" с благоевградски номера. Полицията, която е на мястото на катастрофата, изяснява причините за нея. Въведена е временна организация на движението. Пътуващите в посока от Шумен към Силистра трябва да ползват обходен маршрут през Хитрино, Капитан Петко и Венец. 

Тези, които пътуват към Шумен, трябва да минават през селата Черноглавци, Габрица и Близнаци. От полицията призовават всички да пътуват в района с повишено внимание.

По-рано днес 16-годишно момче е убито на пешеходна пътека тази сутрин на пътя Бургас-Созопол. Според информацията момчето е пресичало главния път между село Атия и военноморската база, където има спирка на автобусите. То е отивало на училище.

Автомобилът няма спирачен път. Шофьорът е казал, че фаровете на друг автомобил са го заслепили и не е видял пешеходеца. Пред bTV главният секретар на МВР Младен Маринов посочи, че водачът не се е съобразил с пътната обстановка и маркировката.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.