Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
7 души пострадаха при катастрофа край София
23 Октомври 2017
Двама от пострадалите са в много тежко състояние
Временно движението по път София - Перник е ограничено в участъка от с. Владая до кръстовище Драгичево, съобщават от МВР. Сигнал за пътен инцидент е подаден малко след 18 часа. 

По първоначални  данни микробус е самокастрофирал, пострадали са около седем души. Закарани са в болнично заведение. На място има полиция, пожарна и Бърза помощ. Движението се регулира от Пътна полиция.

Трима от пострадалите в катастрофата край Драгичево са настанени в  УМБАЛСМ „Пирогов“, „Фокус“.  Двама от пострадалите са докарани в противошоковата зала на болницата. Състоянието им е тежко. 

Наложило се единият пострадал да бъде опериран по спешност. Другият остава в противошокова зала за допълнителни прегледи и подробни изследвания. Третият пострадал, който е най-младият от всички докарани в „Пирогов“. Той е в спешното на болницата. Оплакванията му са основно в областта на главата и крайниците. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.