Факти, Анализи, Коментари
   17 Юли 2018
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Кирил Домусчиев съди Валери Симеонов
10 Октомври 2017
Домусчиев твърди, че като вицепремиер Симеонов не е свършил нищо полезно, а единствено обикаля медиите
След като реши да съди най-големите български медии, сега самият Валери Симеонов ще бъде съден. Дело срещу него ще заведе председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България Кирил Домусчиев. Новината обяви самият Домусчиев в профила си във "Фейсбук", съобщи КРОСС.

Причината е, че "Симеонов води с голяма арогантност поредната си клеветническа кампания срещу мен и Български морски флот". Припомняме, че вицепремиерът внесе сигнал до прокуратурата във връзка с приватизацията на Български морски флот.

Сигналът е срещу решение на Арбитражния съд, което, според вицепремиера Валери Симеонов, е незаконосъобразно, тъй като се базира върху неправилно тълкуване и приложение на чл. 307 от Търговския закон, отнасящ се до стопанската непоносимост, който е неприложим за приватизационните договори.

"Констатираме няколко сериозни нередности, които дават възможност за промяна на приватизационните условия на договора за приватизация на Български морски флот (БМФ) от фирмата на братя Домусчиеви", обясни Симеонов.

В същото време, Домусчиев твърди, че като вицепремиер Симеонов не е свършил нищо полезно, а единствено обикаля медиите, за да коментира всякакви въпроси.

Търпението ми се изчерпа, обяви той и спира с въпросите, защото "със Симеонов ще се виждаме често в съда." Според председателя на КРИБ, поведението му вреди не само лично на Домусчиев, но и на целия бизнес климат в България.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Р У С И Я  2018
  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
Copyright © 2002-2018г. Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително