Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Адриан Златков продължава да е дезориентиран
13 Септември 2017
Шокът за Адриан е голям и трудно ще заличи 12-те дни в плен, сподели баща му

Два дни, след като беше освободен от похитителите, Адриан Златков продължава да е дезориентиран. Това разказа в интервю за „Нова телевизия" баща му - бизнесменът Тони Златков, съобщава КРОСС.

Адриан Златков беше отвлечен в края на август и освободен след 12 дни в плен, след като за него е бил платен откуп.

Семейство Златкови делят живота си на две. Преди и след похищението на сина им. Шокът за Адриан е голям и трудно ще заличи 12-те дни в плен, сподели баща му.

„Стресиран и дезориентиран е все още. Няма как да не е уплашен, всеки човек би се уплашил в такава ситуация. Прегърнахме се за първи като се видяхме. Много неща изказахме. Всички бяхме щастливи, че се виждаме", каза бащата.

Похитителите са изоставили Адриан някъде по пътя за Самоков, малко след Кокаляне. Mладият мъж не е видял лицата им. Не е видял и мястото, където е държан в плен.

"Освен самото отвличане, са се държали добре. Хранен е и не са го стресирали допълнително, което също е много важно за неговото състояние. Отслабнал е с 6-7 килограма", заяви баща му.

Обмислят срещи с психолог и се настройват за живот под охрана. Отвличането е забранена тема в дома им, особено пред сина им.

"Ще мине медицински прегледи. Тези първи дни най-важно е всички ние да се възстановим от целия шок и стрес. Ще направим курбан", допълни бащата.

Пред дома на Адриан в Герман вече постоянно има охрана.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.