Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бизнесът в Слънчев бряг поиска спешна среща с Бойко Борисов
19 Август 2017
В декларация се изразява недоволство от нощните акции на вицепремиера Валери Симеонов в заведения в курорта
Съюзът на собствениците в Слънчев бряг призова на спешна среща министър-председателя Бойко Борисов, вицепремиера Валери Симеонов, министъра на туризма Николина Ангелкова и кмета на Несебър Николай Димитров, предава „Епицентър".

В декларация, подписана от председателя на Управителния съвет на организацията Елена Иванова и разпратена до медиите, се изразява недоволство от нощните акции на вицепремиера Валери Симеонов в заведения в курорта, които вдигат много шум.

"Приканваме на спешна съвместна среща в к.к. „Слънчев бряг" премиера на Република България Бойко Борисов, вицепремиера Валери Симеонов, министъра на туризма Николина Ангелкова и кмета на Община Несебър Николай Димитров", се казва в декларацията.

"Подкрепяме усилията на правителството и държавата за спазването на законността в к.к. „Слънчев бряг", но да е по начин, който да не смущава спокойствието на туристите в комплекса."

От Съюза подкрепиха премахването на незаконните временни обекти в курорта и ограничаването на шума, като настояват за решаването на въпроса със статута на инфраструктурата в курорта.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.