Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Извадиха кон от ... кладенец
17 Август 2017
С помощта на автокран животното било изтеглено от кладенеца в добро състояние
Сигнал за бедствената за животното ситуация е получен днес към 9 часа в  регионалната дирекция на пожарната в областния град. Кметът на търговищкото с. Ралица се обадил да потърси помощ за паднал кон в открит кладенец, дълбок към 10 м и на около една трета пълен с вода, съобщават от МВР.

На мястото на инцидента своевременно пристигнали служители на РДПБЗН-Търговище със специализирана техника – автомобил за аварийно-спасителни дейности и автокран. Пожарникарите подготвили въжета с привързан към тях специален широк колан, един от тях се спуснал в кладенеца и успял да го преметне през тялото на коня. С умение и професионализъм, с помощта на автокрана, животното било изтеглено от кладенеца в добро състояние. 

След спасителната операция, в която пожарникарите проявиха освен майсторство и сърцатост, животното бе върнато невредимо на многолюдната фамилия от селото. Служителите на МВР са винаги готови да откликнат на всеки сигнал за помощ.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.