Факти, Анализи, Коментари
   20 Юни 2018
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Арестуваха ром за изнасилването във Варна
11 Август 2017
27-годишният младеж е задържан за изнасилването на жена във Варна. Той е криминално проявен. Лежал е в затвора
„27-годишен младеж е задържан за изнасилването на жена във Варна. Той е криминално проявен. Лежал е в затвора. От ромски произход е", каза в предаването „Здравей, България" вътрешният министър Валентин Радев.

Относно случая с избягалия от затвора в Стара Загора престъпник, Радев каза, че той все още се издирва. „Имаме информация, че искал да отиде на определено място. Интересно е защо е избягал малко преди да излежи присъдата си", каза вътрешният министър. Той отказа да съобщи името на мястото и увери, че полицията работи активно.

Полицията продължава да работи и по случая с нападнатия и пребит в Борисовата градина журналист Иво Никодимов.

1000 души от големите градове отиват в малките населени места, потвърди и днес министър Радев. Думите му бяха във връзка с пребитото и обрано възрастно семейство в търговищко село. Той обясни, че се работи по случая и се проверява роднина с говорен дефект. По думите му, най-вероятно въпросният човек е извършител на бруталното престъпление, защото много добре е знаел къде какво има.

По думите му престъпността спада. „Усещането в хората е едно, но статистиката показва друго. Моля всички гражданите винаги, когато нещо става, да сигнализират в полицията", каза вътрешният министър и добави, че ако хората не подават сигнали няма как да се разкриват престъпленията.

За 9 часа пък е обявен протест пред полицията във Враца във връзка с отстраняването на шефа на областната дирекция на МВР - Димитър Газибарски.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  П Р Е Д С Т А В Я М Е  В И
  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
Copyright © 2002-2018г. Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително