Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Отново побой в София
26 Юли 2017
Тримата нападатели са задържани в Девето РУ с полицейска мярка за 24 часа
Мъж беше пребит на пътя в столицата. Новината съобщиха от пресцентъра на МВР. Побоят станал след възникнало лека катастрофа, за която привидно пребитият нямал вина. Не е ясно дали нападението е плод на моментна агресия, дали е поредната хулиганска проява от последните дни или пък е преднамерено с оглед на факта, че в побоя участие са взели и двама мъже, които не са участвали в катастрофата.

Сигнал за възникнало спречкване след лек пътен инцидент бил подаден в полицията снощи, около 20:30 часа, съобщават от МВР. По първоначални данни, водач на лек автомобил спрял на червен сигнал на светофара след тунела на ж.к. „Люлин", когато усетил лек удар отзад от друг автомобил.

Шофьорът на ударената кола слязъл да провери какво се случва и тогава бил нападнат от водача на втората кола. Двама мъже, намиращи се в близост до произшествието, също се включили в побоя. 

На място незабавно били изпратени екипи на полицията и спешна помощ. Пострадалият бил транспортиран в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, прегледан и освободен.

Тримата нападатели са задържани в Девето РУ с полицейска мярка за 24 часа. Предстои в рамките на образуваното досъдебно производство, под надзора на Софийска районна прокуратура, да бъдат изяснени всички факти и обстоятелства около случилото се".


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.