Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Брутален побой над нотариус в София
24 Юли 2017
Двете жертви на 57 и и 34 години са нотариус Валентина Механджийска и дъщеря й
Поради неясни причини двама мъже пребиха две жени в столицата. Това съобщиха от пресцентъра на МВР, като в момента се изяснява случая.

Към 16:40 часа в полицията е получен сигнал за инцидент на столичния бул. „Драган Цанков". Според първоначалната информация, две жени са били нападнати и бити от двама мъже.

Към мястото на случилото незабавно са насочени патрули от Четвърто РУ-СДВР, пострадалите са откарани за преглед в болница "Света Анна".

Предстои изясняване на обстоятелствата по случая, уточняват от полицията. В момента нападателите се издирват.

В болницата жените са доведени "пострадали сериозно от побой", уточняват от "Св. Анна". Те са на 57 и и 34 години, майка и дъщеря. Травмите им са основно в лицевата част и са стабилизирани са. По-възрастната жена есъс счупен нос и множество контузни рани по лицето, а по-младата е с множество контузни рани по лицето.И двете ще бъдат хоспитализирани в Клиниката по лицево-челюстна хирургия на болницата.

Според очевидци двамата нападатели са били високи мъже с качулки. Възрастната жена е известен нотариус в столицата - Валентина Механджийска. Това потвърдиха и от Нотариалната камара, които излязоха с декларация срещу акта на насилие срещу тяхната колега и дъщеря й.

"Нотариалната камара на Република България изразява дълбокото си възмущение от бруталния акт на насилие срещу нашия колега - Валентина Механджийска, един от най-авторитетните и уважавани нотариуси в страната, и нейната дъщеря. Нанесеният побой над две беззащитни, лъчезарни жени е нагла демонстрация на незачитането на правовия ред в страната, на увереността, че някой скрит зад качулка може да се скрие и от закона.

Нотариалната камара апелира съответните правораздавателни органи да предприемат всички необходими действия за разкриването на извършителите на това престъпление и изразява пълната си подкрепа към усилията на органите на МВР, Прокуратурата и българската съдебна система за наказване на виновните", написаха от камарата.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.