Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Скандал в БСП
22 Април 2017
Очаква се лидерът Корнелия Нинова да поиска оставката на Георги Гергов
Националният съвет на БСП се събира на заседание днес. Очаква се лидерът Корнелия Нинова да поиска оставката на Георги Гергов - член на Изпълнителното бюро на партията. В предаването „Панорама“ по БНТ лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира, че е поискала в петък следобед оставката на Гергов заради посредничеството му за неформална среща между главния прокурор Сотир Цацаров и бизнесмена Сашо Дончев. "Поисках оставката на Георги Гергов от Изпълнителното бюро на БСП. Той отказа да я подаде. Утре (днес - бел. ред.) свиквам Националния съвет и ще поставя въпроса за оставката. И ако загубя гласуването, ще си тръгна с достойнство," каза тя. 

Нинова очаква да има силна съпротива срещу това предложение. "Аз нося отговорност за това и я поемам с пълното съзнание какво ще ми се случи от утре нататък. Знам срещу какво се изправям," каза още лидерът на БСП. Според нея, срещата в офиса на Георги Гергов не е била редна от политическа гледна точка. „Уважавам позицията на главния прокурор, която е конкретна - нулева толерантност към всеки бизнесмен, който опита да постави себе си над закона и да наложи интересите си“, каза още Нинова. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.