Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ГЕРБ започват преговори за съставянето на правителство през следващата седмица
27 Март 2017
От партията не посочиха официално темите и решенията на провелото се заседание на Изпълнителната комисия
Очаква се ГЕРБ да започнат разговори за съставянето на правителство през следващата седмица. От партията не посочиха официално темите и решенията на провелото се заседание на Изпълнителната комисия. Официално от ГЕРБ обясняват, че преди да започнат разговорите, трябва да са ясни и окончателните резултати от изборите. В изборната нощ лидерът на партията Бойко Борисов каза, че предварителните данни поставят много условности пред преговорите, но изрази надежда за по-малко компромиси за съставянето на правителство. Преди преговорите да стартират, Борисов вече ще е наясно и с позицията на ЕНП, преди да замине за срещата в Малта.

Когато сме готови, ще ви кажем и изявлението ще е от нашия лидер. Когато сме готови, ще го научите, каза Владислав Горанов на излизане от централата след края на заседанието.

Според Томислав Дончев на заседанието не е била обсъждана ситуацията с изместени от преференциален вот. Такъв е случаят с изместената заради преференция Цецка Цачева. Дончев посочи, че би било против правилата на демокрацията партията да убеждава спечелилите с преференция да се откажат от нея.

След заседанието на Изпълнителната комисия Бойко Борисов предпочете да не говори пред медиите.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.