Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Trey Songz се завръща с албума “Tremaine The Album”
21 Февруари 2017
Световната R&B суперзвезда издава нов албум, тръгва на турне и започва уеб сериал
Изпълнителят на Atlantic Records Trey Songz обяви, че ще издаде дългоочаквания си нов албум “Tremaine The Album”. Записът, който следва платиненият “Trigga” от 2014 и преизданието му от 2015 “Trigga Reloaded”, ще излезе на физическо копие и в онлайн платформите в петък, 24 март.

“Tremaine The Album” вече може да бъде предварително поръчан тук. Делукс издание с мърчандайз ще бъде достъпно в официалния онлайн магазин и ще включва диск с албума, 12-месечен календар за 2017-2018, брандирани чаши за шампанско, карти за игра и други. За определено време всяка предварителна поръчка от магазина на Trey ще идва и с код, предоставящ ранен достъп до билетите за турнето в подкрепа на “Tremaine”.
“Tremaine The Tour” се очаква да започне на 3 март с шоу в Детройт. Подробна информация за дати и билети очакваме скоро. Повече може да откриете на treysongz.com/tour.

На 7 февруари Songz пусна трейлър на “Tremaine The Playboy” – уеб сериал за запознанства, в който водещи са Steelo Brim и Draya Michele, а музикантът търси своята половинка. Изненадващо за всички, изпълнителят разкри, че “Tremaine The Playboy” ще представлява серия от видеа, представящи “Tremaine The Album”. Те ще показват мъжът, „измислил секса”, общуващ с модели като Ana Montana, Amy Jackson, близначките Kelly и други, търсейки перфектното момиче за себе си.

На Свети Валентин в YouTube Space NY беше показана малка част от проекта, а след това беше проведено Q&A с Angela Yee и фенове през дигиталните платформи на VH1. Епизодите могат да бъдат гледани всеки четвъртък от 21 EST до 16 март на tremainetheplayboy.com.

За да представи проекта си, R&B иконата се присъедини към водещата по VH1 Amber Rose за “14 Days of Love” (14-дневно празнуване на Свети Валентин) за да си говорят без задръжки за любов, секс и романтика. С Amber Rose нямаше тема, която да е извън границите. Тя се опита да разбере какво търси в една жена Tremaine The Playboy с гореща игра на „Никога не съм” и не се спря пред нищо в опитите си да разбере кой точно е Tremaine The Playboy. На VH1.com може да видите повече.

Освен всичко това, в сайта му има ексклузивна тениска “Thank God It’s Tremaine”. Феновете са подканени да носят такава всеки път, когато гледат  “Tremaine The Playboy”.

Обявен за „Най-добрия R&B/соул артист” на наградите Soul Train Awards 2014, Trey Songz е без съмнение майстор на съвременното R&B, смесвайки поп, хип хоп и соул в уникалното си звучене. “Trigga”, шестият му и последен студиен запис, влезе в Billboard 200 на 1 позиция, също като предишния му албум от 2012, сертифицираният със злато “Chapter V”.

С над 20 милиона продадени сингли и албуми (както и платинени хитове като “Heart Attack”, “Na Na” и “Slow Motion”), работещият във Вирджиния изпълнител е и страхотен предприемач и надарен актьор. Някои от филмите и телевизионните му програми са Texas Chainsaw 3D от 2013 и Baggage Claim, в който участват Paula Patton Taye и Diggs. Скоро ще можем да гледаме Trey в Brother’s Blood, продукция на WWE Studios/Codeblack Films, която ще излезе по-късно тази година.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.