Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пак инцидент в тунел
16 Февруари 2017
Паднала е част от светофарната уредба на тунел "Правешки ханове"
Част от светофарна уредба е паднала в тунел "Правешки ханове" е в късния следобед, потвърдиха пред  "Хоризонт" от Областната дирекция на полицията в София, съобщава БНР. 

Сигналът за висяща част от светофара е бил подаден на телефон 112  от пътници на автобуси и шофьори на леки автомобили, които са преминавали през съоръжението. 

От Областната дирекция на МВР-София са изпратили патрул, който при пристигането си в тунела е видял вече падналата част от светофарната уредба. Към момента не се съобщава за пострадали и материални щети по преминалащи автомобили. 

На място са били изпратени и екипи на  Агенция "Пътна инфраструктура", който за "Хоризонт"  опровергаха информацията, че част от светофарна уребда е паднала в тунела. Проверка на място, извършена от технически екип е установила, че става дума за паднал кашон от преминаващо превозно средство.  При преминаването си товарният автомобил е закачил и част от мигащите светлини, които предупреждават, че има тунел. Предметите са бил вдигнати веднага, за да не пречат на движението.

В момента преминаването през тунел "Правешки ханове" е нормално, но въпраки това има патрули на полицията.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.