Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Валери Симеонов: Евродепутатите на БСП и ДПС да се оттеглят
28 Октомври 2016
Те са подписали резолюцията за насърчаване на миграцията на бежанци
Председателят на парламентарната група на Патриотичния фронт Валери Симеонов призова да бъдат оттеглени евродепутатите на БСП и ДПС, които са подписали резолюцията за насърчаване на миграцията на бежанци, и да бъдат заменени от следващите в листите на двете партии. 

Резолюцията е приета с 339 срещу 333 гласа, което означава, че гласовете на опозорилите българското си гражданство евродепутати, са обърнали гласуването и са позволили приемането на тази опасна и вредна за България резолюция, защото България е на предния фронт, на тази нова  война с миграцията. Ние не можем да приемем за нормално, с бясна злоба и ентусиазъм и с агресивната самовлюбеност на изгряваща чалга певица, ръководителката на БСП да обикаля България и да внушава на хората  страх, ужас, че във всяка поредно населено място едва ли не ще се открива бежански лагер. В същото време представителите на тази същата партия рамо до рамо, ръка за ръка с ДПС  да гласуват такова вредно и опасно за България решение.
Валери Симеонов призова, предвид извънредното положение в Турция и възможността вотът на нашите сънародници там да бъде манипулиран, гласуването да става само в дипломатическите и консулските мисии. 

Депутатът поиска и отзоваването на посланика ни в Турция Надежда Нейнски и замяната й с опитен дипломат от кариерата: 

Основните й занимания са от сутринта фитнеса, макиажа и малко бизнес и много разходки, много разходки. Реално посолството ни в Анкара е оставено на автопилот.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.