Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
МВР и ДАНС проверят всички приватизационни сделки
26 Октомври 2016
Причина за това са тиражираните обвинения към Бойко Борисов, свързани с раздържавяването на "Булгартабак"
Премиерът Бойко Борисов е възложил на МВР и ДАНС да проверят всички приватизационни сделки на прехода. Причина за това са тиражираните обвинения към него, свързани с раздържавяването на "Булгартабак". Проверката ще започне веднага след изборите, заяви премиерът.

"Булгартабак" не е продаван от мен. "Булгартабак" нито имаше пари в сметката тогава. Това, което са ми докладвали, беше продаден от Агенция за приватизация. Шефът на тази агенция да разкаже за цялата сделка как е направена, с консултант "Сити банк" – една от най-големите банки, с опит точно в такива приватизационни сделки с наблюдаващ министър Трайчо Трайков. И затова, понеже виждам, че някакси и Конюшните бързо забравиха, и много други неща се забравиха, поинтересувах се малко, има още две години поне за много от сделките от абсолютната давност и затова с МВР, на ДАНС, разпоредбите, които ще дам, е да направим ревизия на целия преход, на всички приватизационни сделки, за да стане ясно кой, кога и какво е продавал и дали това е реалната цена.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.