Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Откриха кокаин за 5 милиона на ГКПП "Кулата"
25 Октомври 2016
Наркотикът е открит в камион, превозващ по документи фитнес уреди от Гърция към България
Гранични полицаи от ГКПП "Кулата" иззеха 26 килограма кокаин. Наркотикът е открит в камион, превозващ по документи фитнес уреди от Гърция към България. Той е управляван от 36-годишен мъж от Хасково с чисто криминално минало. 

Според криминалисти цената на задържания кокаин е около 5 милиона лева. Най-вероятно става дума за канал за трафик на кокаин от Латинска Америка през Гърция и България. По случая тече разследване. Вероятно дрогата не е била предназначена за българския пазар, твърдят близки до разследването. 

Преди време експерти обясниха, че един от най-използваните канали за трафик на кокаин е през летището или пристанището на Солун. Оттам дрогата влиза у нас, а после продължава към Западна Европа. 

Окръжната прокуратура в Благоевград и главният секретар на МВР Георги Костов ще обявят на брифинг подробности по случая със задържаните 26 килограма кокаин на граничния пункт "Кулата".


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.