Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Президентът и премиерът поздравиха българите с Деня на независимостта
22 Септември 2016
Независимостта се постига с отговорно лидерство, с единството на целия народ, с търпение и разум
Независимостта се постига с отговорно лидерство, с единството на целия народ, с търпение и разум. Това се посочва в обръщението на президента Росен Плевнелиев по случай 22 септември - Ден на независимостта на България, съобщава БНР.

Държавният глава напомня, че дълбоко в българската държавност са заложени ценности като достойнство, дълг, родолюбие. Нито една от тях не е за продан и не може да бъде купена, заявява президентът.

Обявяването на Независимостта на България показа как българският народ може да завърши едно дълго и трудно дело, което изисква обществено единение, вътрешнополитическо съгласие и ловка дипломация. За един народ може да се съди по събитията, с които се гордее. Фактът, че цяла България се прекланя пред дързостта на прозорливите строители на съвременната ни държава, ми дава вяра в доброто бъдеще на страната ни, казва министър-председателят Бойко Борисов в обръщението си.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.