Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кметът на Плевен забрани на служителите си да използват социалните мрежи
31 Август 2016
Също така се надявам да приключи редене на пасианси и други развлекателни игри, тъй като работното време следва да бъде уплътнявано по подходящ начин
Кметът на Плевен Георг Спартански забрани на служителите в администрацията да използват социалните мрежи за контакти. Според новите правила не може да се презаписва и изнася служебна информация.

Спартански поясни:

Комуникиране от служебни компютри през социалните мрежи Туитър, Фейсбук, Скайп. Също така се надявам да приключи редене на пасианси и други развлекателни игри, тъй като работното време следва да бъде уплътнявано по подходящ начин, в който не влизат тези развлечения. Или пък, ако някой колега има свободно време, в рамките на служебното си такова, ще ползва мобилната връзка на телефона си, ако има спешна нужда от комуникация, а не през компютрите.

Всеки служител ще отговаря за верността на информацията, като ползва единствено служебен личен имейл:

Всичко това се прави в името на една цел - сигурността и правилното съхраняване на информацията, както и предоставянето ѝ за обществено ползване при определени условия и регламенти, уточни Спартански.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.