Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Спират движението по Северната тангента на София
29 Август 2016
Транзитният трафик ще преминава по Софийския околовръстен път
От днес до 2 септември се забранява движението по Северната скоростна тангента за доизграждането на Западната дъга на Софийския околовръстен път.

След проверката на дейностите по близо 6-километровия участък от Западната дъга миналата седмица, стана ясно, че 95% от работата е свършена. 5-те процента до окончателното приключване на отсечката до 14-и септември изискват затварянето за движение на Северната скоростна тангента. Транзитният трафик ще преминава по Софийския околовръстен път. 

Забранява се преминаването по Северната скоростна тангента на автомобили, пътуващи от магистрала "Хемус" към Софийски околовръстен път. Затваря се достъпът от пътния възел по "Ботевградско шосе", при 16-ия километър и половин, възелът Източна тангента при 10-ия километър и 700 метра,  възлите - "бул. Чепинско шосе" и от бул. "Рожен" и Северната скоростна тангента.

Предвидени са обходни маршрути до селата Мрамор, Доброславци и Житен, през град Костинброд и през град Нови Искър.

Колите на обществени я транспорт ще се пропускат двупосочно по северозападната връзка на пътния възел Северна скоростна тангента със Софийски околовръстен път.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.